ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To MILMAK ESHOP είναι μια νεοσύστατη εταιρεία η οποία ξεκίνησε το 2016 με σκοπό την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της εταιρείας MILMAK AROMA , μιας εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών. Με εμπειρία άνω των είκοσι χρόνων, η MILMAK εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων η οποία ανανεώνεται διαρκώς.

Τηρώντας πιστά τις υψηλές προδιαγραφές που εδραίωσαν την εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της εξυπηρέτησης, της διαχείρισης και της ανάπτυξη του δικτύου της, η MILMAK ESHOP παρέλαβε αυτή τη βαριά ιστορία και την συνεχίζει προσφέροντας στους πελάτες της την σιγουριά και την εξυπηρέτηση που εισέπρατταν όλα αυτά τα χρόνια.

Στα πλαίσια μιας δυναμικής δραστηριοποίησης στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στου εξωτερικού, εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα και αναλώσιμα είδη καλύπτοντας εξολοκλήρου τον τομέα των αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών ενώ παράλληλα επέκτεινε την γκάμα σε τουριστικά προϊόντα , θρησκευτικά είδη και λαϊκής τέχνης. Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχτούμε στην έκθεση μας στο κατάστημα Ληξουρίου προκειμένου να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις αγοραστικές ανάγκες προσφέροντας σας ποικιλία προϊόντων σε χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα.

Με εξαιρετική εκτίμηση
Γεράσιμος Μήλας